Myynnissä: 2 h + k + sauna + iso lasitettu parveke, 58 m2, Tontunmäki, EspooNyt tarjolla Tontunmäessä aivan Tapiolan urheilupuiston metroaseman lähellä viihtyisä saunallinen kaksio halutusta velattomasta taloyhtiöstä.


TUTUSTU ILMOITUKSEEN JA ASUNNON TIETOIHIN!


Asunnosta kävelee metroasemalle kolmessa minuutissa, joka tarkoittaa, että Tapiolan monipuolisten palveluiden äärelle pääse muutamassa minuutissa ja halutessa Helsingin keskustaan noin 10 minuutissa.


Tutustu videolla matkaan asunnolta Urheilupuiston metroasemalle:Yhtä lyhyt matka on Tapiolan urheilupuiston monipuolisten liikuntamahdollisuuksien äärelle. Esport Centerissä ja Arenassa tarjolla on muun muassa kuntosali, tennis, sisäjuoksurata ja salibandykenttiä.


Taloyhtiön vieressä avautuu Tontunmäen laajat puistoalueet, jotka soveltuvat niin lenkkeilyyn ja ulkoiluun kuin oleskeluun. Lumisina talvina tarjolla on myös hiihtoladut.


Tutustu taloyhtiön pihapiiriin ja lenkkimaastoihin videolla:Asunnon sijaitsee pienkerrostaloyhtiön C-talossa ylemmässä toisessa kerroksessa. Valoisan ja tyylikkään asunnon kohokohdat ovat hyvällä maulla remontoitu tyylikäs keittiö, jossa on satsattu hienosti kierrätykseen. Moni suomalainen arvostaa asian korkealla omassa asteikossa 2020-luvulla.


Makuuhuone on kunnonkokoinen ja olohuoneessa riittää tilaa rentoutumisen sekä niin halutessa työpisteelle.


Asunnon toinen helmi on remontoitu kylpyhuone ja sauna, joka luo kokonaisuuteen korkeatasoisen tunnelman. Kolmas ihastusta aiheuttava elementti on isokokoinen lasitettu parveke, joka tarjoaa asuntoon lämpimänä kautena ylimääräisen huoneen.


Tutustu huoneistoon tuottamani perusteellisen läpikäyntivideon välityksellä:Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän hienosti remontoituun tyylikkääseen asuntoon Espoon Tontunmäessä Nokitontunkujalla.


Seuraava esittely: sunnuntaina 3.4.2022 klo 14:30-15:30. Lämpimästi tervetuloa! Varaathan oman 10 minuutin esittelyaikasi ennakkoon:


Antti Liinpää, RE/MAX Classic | 050 336 5707 | antti.liinpaa@remax.fi

0 comments