top of page

Myynnissä: 2 h + k + lasitettu parveke, 50 m2, Pohjantie 8, Tapiola, Espoo

Nyt tarjolla valoisa lasitetulla parvekkeella varustettu kaksio Tapiolan sydämessä Pohjantiellä. Parvekkeelta näkyy Tapiolan keskustorni, Heikintori ja taustalla on kauppakeskus Ainoa. Tutustu asuntoon 360-virtuaaliesittelyllä.


Matkaa asunnolta Tapiolan metroasemalle on vain 300 metriä, joka tarkoittaa, että Otaniemeen tai Tapiolan urheilupuistoon pääsee metrolla muutamassa minuutissa. Helsingin keskustaan metro vie reilussa 10 minuutissa.


Tutustu videolla matkaan asunnolta Tapiolan metroasemalle ja kauppakeskus Ainoaan:Tämän huippusijainnilla varustetun kerrostalokaksion taloyhtiössä on tehty kaikki isot remontit, kuten putki- ja sähköremontti, julkisivu- ja ikkunaremontti ja viimeisimpänä hissiurakka eli kerroksiin voi nousta hissillä.


Tässä 50 neliön kaksiossa on erittäin valoisa iso olohuone, josta astutaan tilavaan kokonaan lasitetulle parvekkeelle.


Tutustu asuntoon perusteellisen läpikäyntivideon välityksellä:Olohuoneen ja makuuhuoneen jakaa liukuovi, joka on talon valmistumisvuodelta 1958. Ennen nämä tehtiin todella hyvin, sillä mekanismi toimii moitteetta. Makuuhuoneessa on alkuperäiset kaapisto, joissa ei niin ikää ole moitteen sijaa. Modernisoinnin voi halutessa tehdä asennuttamalla ovien tilalle liukuovet.


Keittiössä on tilaa pöydälle ja ruoanvalmistukselle. Ikkunasta näkee pihalle ja Pohjantielle. Myös kylpyhuoneeseen tuo mukavasti luonnonvaloa oma ikkuna.


Tutustu taloyhtiön tiloihin ja Pohjantie 8:n pihapiirin videolla:Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän huippusijainnin kaksioon Tapiolaan Pohjantielle!


Antti Liinpää, RE/MAX Classic | 050 336 5707 | antti.liinpaa@remax.fi

0 comments
bottom of page