top of page

Myynnissä: 2 h + k, 56 m2, Kirstinsyrjä 6, Suvela, Espoo

Tästä näet kootusti kaikki myynnissä olevan kaksion videot. Linkki ilmoitukseen, jossa tarkemman faktat.

Nyt mahdollisuus omaan kotiin ja tilavaan 56 neliön kaksioon järkevällä panoksella Espoon Suvelassa. Erinomaiset yhteydet: Espoon keskus ja kauppakeskus Entresse vain reilun kilometrin päässä. Lähimpään kauppaan on vain 300 metriä ja lähimmälle juna-asemalle (Tuomarila) on vain noin 10 minuutin kävelymatka.


Esittelyvideo:


Asunnon pohja tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin sisustusratkaisuihin. Makuuhuone on omassa rauhassa, tilava olohuone tarjoaa tilaa ruokailulle ja oleskelulle. Keittiö on omassa rauhassa ja siellä mukavasti tilaa työskentelylle.


Läpikäynti:


Kylpyhuoneessa on tilaa pesukoneelle, mutta alakerrassa on iso ja toimiva pyykkitupa kahdella tilavalla pyykinkuivaushuoneella varustettuna.


Keittiön ja olohuoneen väliin voi vetää alkuperäisen ja toimivan liukuoven. Asunto on siistikuntoinen, joten asettuminen kodiksi onnistuu hyvin tällaisenaan. Toisaalta alkuperäiskuntoinen asunto antaa mainiot puitteet remontoida kodista täysin omannäköisensä.


Taloyhtiön sauna ja pesutupa:

Taloyhtiössä on myös tilava saunaosasto, josta asukkaat voivat varata oman vuoron. Osakkaan käytössä on oma kellarikomero oman rapun alakerrassa.


Autolla asunnolta Entresseen:

Taloyhtiöllä on viereisen yhtiön kanssa hallinnassa autokatos/tasanne, josta on mahdollisuus vuokrata autopaikka.


Autolla asunnolta Munkkivuoreen:


Asunto-Antti palvelee kaikissa asuntoasioissasi


Palvelen sinua kaikissa asuntoasioissasi pääkaupunkiseudulla hyvällä fiiliksellä ja laatumedialla. Kutsu minut kylään arvioimaan kotisi, niin saat mediarikkaan ja modernin vaihtoehdon asuntosi myyntiin.


Asunto-Antti Antti Liinpää RE/MAX Classic

Puhelin: 050 336 5707 | Sähköposti: antti.liinpaa@remax.fi


Erityisosaaminen:


Olen pitkän linjan tv- ja videotuottaja- sekä toimittaja. Tuotan kohteistani aina useamman videon, jotta ostajaehdokkailla olisi mahdollisuus tutustua asuntoon ja alueeseen mahdollisimman hyvin ennakkoon ennen varsinaista tutustumista. Se on hyvää palvelua sekä asunnon myyjälle että ostajalle, ja minusta aivan ehdoton juttu 2020-luvulla. Mitä etupainotteisemmin ja rehellisesti kerrot kohteesta, sitä paremmin ja nopeammin asunto löytää juuri oikean uuden omistajan.
0 comments
bottom of page