top of page

Kokenut autotoimittaja ja tv-tuottaja Antti Liinpää tässä tervehdys!

Aloitin kiinteistövälitysalan huipputiimissä RE/MAX Classicissa Asunto-Anttina syyskuun 2021 alussa.Olen todella innoissani. Minua on pitkään houkuteltu alalle ja se on aina kiinnostanut - olla mukana ihmisen elämän suurimmassa hankinnassa, kun olen palvellut suomalaisia elämän toiseksi suurimmassa hankinnassa eli autossa 20 vuotta.


Maailma on muuttunut ja jokainen aikaansa seuraava suomalainen tietää, että henkilökohtainen palvelu, tarinat ja ennen kaikkea videotarinat ovat päivän sana ja niiden hyödyntäminen ja ennen kaikkea katseleminen kasvaa huimaa vauhtia.


Sen takia tunsin voimakkaasti, että on juuri nyt oikea aika hypätä mukaan ja ryhtyä palvelemaan suomalaisia korkeatasoisesti asuntoasioissa laatutuotannolla ja pitkällä asiakaspalvelu- ja yrittäjäkokemuksellani.


Mitä tarjoan asunnon myyjille? Entä asunnon ostajille?


Asunnon myyjille - nopeammin parempia kauppoja.


Asunnon ostajille toimitettua laatumediaa etupainotteisesti, että se parhaiten sopiva koti ja kaupunginosa löytyisi ensin sieltä missä me nykyään vietämme aikaa eli mobiililaitteen ruudulta.


Palvelen sinua asuntoasioissasi jämptisti, hyvällä fiiliksellä ja laatumedialla.


Tilaa minut ilmaiselle arviokäynnille täällä osoitteessa asuntoantti.fi, joko kohdasta Yhteys tai laittamalla etusivulta minulle viestiä. Kiitos, toivottavasti näemme pian!


Minun lisäkseni saat RE/MAX Classicin kokeneen tiimin avuksesi kaikissa asuntoasioissasi. Tutustu pääkaupunkiseudun kovimpaan kiinteistövälityksen tiimiin:


remax.fi/remaxclassic


0 comments
bottom of page