top of page

Asunto-Antti tervehtii

Olen kokenut myynnin, markkinoinnin, tv-tuotantojen, sisällöntuotannon huippuosaaja. Olen todella innoissani kiinteistönvälityksestä ja asuntokaupasta - palvelen sinua kaikissa asuntoasioissasi jämptisti, hyvällä fiiliksellä ja laatumedialla.


Olen todella innoissani. Upeaa päästä palvelemaan juuri sinua asuntoasioissasi. Teen sen ilolla, henkilökohtaisella palvelulla ja videotarinoilla, jotka palvelevat sekä asunnon myyjiä että ostajia.


Maailma on muuttunut ja jokainen aikaansa seuraava suomalainen tietää, että henkilökohtainen palvelu, tarinat ja ennen kaikkea videotarinat ovat päivän sana ja niiden hyödyntäminen ja ennen kaikkea katseleminen kasvaa huimaa vauhtia.


Sen takia tunsin voimakkaasti, että on juuri nyt oikea aika hypätä mukaan asuntokauppaa ja ryhtyä palvelemaan suomalaisia korkeatasoisesti asuntoasioissa laatutuotannolla sekä pitkällä asiakaspalvelu- ja yrittäjäkokemuksellani.


Asunnon myyjille - nopeammin parempia kauppoja. Asunnon ostajille toimitettua laatumediaa etupainotteisesti, että se parhaiten sopiva koti ja kaupunginosa löytyisi ensin sieltä missä me nykyään vietämme aikaa eli mobiililaitteen ruudulta.

Palvelen sinua kaikissa asuntoasioissasi jämptisti, hyvällä fiiliksellä ja laatumedialla.


Millä aluella toimin? Miksi olen niiden asiantuntija?


Toimin alueilla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Kirkkonummi.


Olen asunut Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa ja Kirkkonummella. Sanon, että olen syntyperäinen pääkaupunkilainen.

Tunnen jokaisen kaupungin ja alueen sekä niiden vahvuudet ja mahdollisuudet, koska olen asumisen lisäksi liikkunut kaikissa todella paljon.


Nuorena miehenä ajoin taksia ja tämän jälkeen, ennen toimittajaksi opiskelujani, pyöritin omaa lähettipalveluyritystä pääkaupunkiseudulla kolme vuotta.


Myös 20-vuotinen urani autotoimittajana on tehnyt pääkaupunkiseudun ja sen alueet sekä liikenteen erittäin tutuksi tarinankertojan ja tunnelmien tulkitsijan roolissa.


Toimittajana olen aina ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista ja asumiseen liittyvistä ilmiöistä ja asioista.


👉 Tilaa minut maksattomalle arviokäynnille lähettämällä viestiä tai osoitteessa 👉 remax.fi/anttiliinpaa


0 comments
bottom of page