top of page

Miksi tuotan erilaisia videoita asiakkailleni ja Asunto-Antin tarinaan?

Miksi Asunto-Antti?

Erilaiset kohderyhmät tykkäävät katsoa erilaisia videoita. Siksi tulen tuottamaan välitysasiakkaideni myyntikohteesta erilaisia videoita.

Yhdessä esittelen asunnon, toisessa kerron asuinalueesta, koska olen toimittaja ja tunnen palvelualueeni eli Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisen ja Kirkkonummen erittäin hyvin.

 

Olen asunut jokaisessa niissä ja olen jo lapsena harrastuksieni sekä myöhemmin työtehtävieni takia liikkunut ympäri, poikki ja pitkin laajaa pääkaupunkiseutua(*.

Kolmannessa videossa läpikäyn asunnon huolella läpi, sillä haluan palvella kaltaisiani.

 

Olen asunnonostajana aina halunnut, että joku käy asunnon läpi puolestani ja näyttää sekä kertoo, missä mikäkin paikka ja osio on.

 

Edelleen täytyy useimmissa myynti-ilmoituksissa ihmetellä ja arvuutella, miten pohjapiirros ja kuvat keskustelevat keskenään. Mistä tämä ja tämä kuva on otettu jne.

Videon voi nauttia, 360-kuvissa täytyy katsojana nähdä itse vaivaa

Kovalla vauhdilla lisääntyvät 360-kuvat, jotka myös minä tarjoan välitysasiakkailleni, tarjoavat toki nykyään apua tuohon läpikäynnin tai niiden puuttumisen ongelmaan, mutta niissä kukaan ei kerro ja esittele. Eli välittäjä ei käytä kiinteistönvälittäjän yhden tärkeän osion eli asuntoesittelijän ammattitaitoaan.

 

360-kuvissa potentiaalisen asiakkaan täytyy itse tehdä ja pyöritellä. Harva haluaa sitä tehdä.

 

Tiedän sen YouTuben videoistani, joita olen tuottanut paljon myös 360-kameralla. Vain murto-osa katsoi niitä verrattuna videoihin, joissa minä olin tehnyt työn eli rakentanut kiinnostavan videon, jota voi vain katsoa ja nauttia.

House with Pool

Ammattitoimittaja ja kokenut tv-tuottaja sekä videotoimittaja palveluksessasi

Olen kokenut ammattitoimittaja. Otan selvää ja kerron tietoni kiinnostavalla tavalla.

 

Se erottaa minut muista välittäjistä ja on tv-tasoisen videotuotantoni lisäksi yksi iso ja tärkeä syy kutsua juuri minut tutustumaan asuntoosi ja tekemään siitä arvion. Samalla kerron sinulle, mitä minä teen, jotta asuntosi menee kaupaksi mahdollisimman nopeasti mahdollisimman korkeaa hintaan.

 

'Laatumedialla nopeammin parempia kauppoja' on tunnuslauseeni.

 

Neljännessä videossa kerron ja ennen kaikkea näytän, mitä tarkoittaa, että palvelut ovat lähellä tai osoitteesta ajaa 5 minuutissa Helsingin keskustaan tai 10 minuutissa Helsinki-Vantaan lentokentälle.

 

Juu, ja tiedän, sellaista osoitetta ei ole olemassa, kyse on kahdesta eri esimerkistä. 😊👍

Miksi muut kiinteistönvälittäjät eivät tuota asunto-ohjelmaa ja useita videoita välityskohteesta?

Miksi muut välittäjät eivät tuota tällaisia videoita tai oikeammin ohjelmaa asunnostasi? Koska sellaisen tuottaminen on kallista ja koska siihen kuluu aikaa sekä sen tuottamiseen täytyy käyttää kallispalkkaisen ammattilaisen tai jopa useamman hintavan asiantuntijan palveluita.

 

Hupsista! 😅✨

 

Siinä se onkin. Olen tuottanut yksin yhtenä ja ainoana tuotantoyksikkönä tv-ohjelmaa, esimerkiksi autoiluohjelmaa KaaraTV:tä, 40 ohjelman vuositahtia vuosikausia putkeen. Olen nopea ja äärimmäisen ammattimainen videotuottaja ja videotoimittaja.

 

Tuotan edellämainitut kohteen esittely- ja sisältövideot sähäkästi, laadukkaasti ja tehokkaasti niin että välitysasiakkaani saa kaiken 20 vuoden tv-tuottaja ja videotoimittaja kokemukseni täysimääräisesti oman asuntonsa myyntiin.

 

Eikö kuulostakin huikealta mahdollisuudelta?

Tilaa minut ilmaisella arviokäynnille niin kerron, mitä minä voin tehdä sinun asuntosi myynnin eteen: https://www.asuntoantti.fi/yhteystiedot

 

Antti Liinpää, Asunto-Antti, RE/MAX Classic

050 3365 707 | antti.liinpaa@remax.fi

 

*) Laaja pääkaupunkiseutu sisältää minun laskuissani myös lähiympäryskunnat, kuten Kirkkonummi, Siuntio, Inkoo, Klaukkala, Nurmijärvi, Tuusula, Järvenpää ja Porvoo.

White Structure
bottom of page